Treceți la conținutul principal

Leapsa: 7 ciudatenii despre mine

1 Am o pasiuni neordinare.
Pe langă faptul că citesc cu orice ocazie, scriu la fel de des. Am o altă mare pasiune: Să dorm, chiar dacă beau câteva cafele pe zi, oricum, de cele mai multe ori, am nevoie de mai puţin de 5 secunde ca să fac o conexiune cu cosmosul. Mai mult de atât îmi place să dorm pe ceva comod(de aceea am trei perne şi două pături + o blană moale pe care dorm) cu greu aş adormi pe un scaun.
2 Beau cafea tare, foaaarte tare.
Ferească-l Dumnezeu pe cineva să-mi guste din greşeală din ceaşca de cafea, şi-ar omorî papilele gustative. Nu pun niciodată zahăr(un alt îndulcitor) în cafeaua sau ceaiul meu.
3 Sunt un fel de Napoleon.
Mereu mă gândesc la ceva, nici nu ştiu dacă e posibil să nu te gândeşti întotdeauna la ceava(E posibil?) Şi mai ciudat, că pot să mă gândesc în acelaşi timp la mai multe lucruri diferite şi pe deasupra să fiu ocupată cu altceva.

4 Mănânc lămâii.
Câte odată când am chef, i-au o lâmâie din frigider şi un cuţit şi tai în felii mâncând, fără a avea o problemă cu asta. Nu-mi pot explica de ce.
5 Adorm uşor când e gălăgie.
Nu prea frecventez discoteciile şi cluburile, nu că nu mi-ar plăcea luminile şi muzica. Dar volumul maxim nu mă încurajează să dansez mai tare, dimpotrivă merg ca o somnabulă şi casc toată seara. În timp ce băieţii adorm la filmele romantice, pentru mine au un efect de somnifer cele de acţiune. Mi s-a întâmplat la "The Expendables" exact la punctul culminant am aţipit. Iar când e linişte, încep să mă gândesc la diferite chestii neimporatante, privind tavanul şi nu mai pot adormi atunci deloc.
6 Mă amuză lucruri înfricoşătoare.
Cum ar fii un zombie, cât de mult machiaj n-ar avea actor şi cât de talentat la speriat n-ar fi, orice zombie mi se pare caraghios, ca un puştat care s-a îmbătat pentru prima oară şi crede că băltoacele de nămol îi sunt casa.
7 Îmi place matematica.
Nu ştiu când de ciudat ar fi asta. Dar sunt unica din clasă care aştept orele de mate şi îmi pierd timpul câteodată rezolvând un sistem de ecuaţii sau matrice.
Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Deci cum e vărsătorul?

Vărsător - asta sunt eu, conform unor reguli de nu-ştiu-cine scrise, fiindcă m-am născut într-un anumită perioadă de timp, şi tot conform acestor reguli alţi oamenii născuţi în aceeşi perioadă de timp au zile şi veţi identice cu a mele, mai mult avem şi o personalitate comună. Bineînţeles că dacă stai să priveşti lucrurile ca mine, pragmatic şi raţional, horoscopul te va amuza. Personalitatea oamenilor depinde de factori genetici şi sociali, nicidecum nu depinde de data naşterii tale sau de poziţia stelelor.
Totuşi îmi place din când în când să citesc descriile personalităţii vărsătorului, şi chiar găsesc asemănări. Aici am găsit nişte articole interesante, dacă sunteţi altă zodie, apăsaţi pe această frază, la sursa directă a articolului.
P.S Am conturat părţile pe care cred mi se asociază :)

Cum să recunoşti un nativ din Vărsător?

Top rujuri magice

Poate nu știți dar pe lângă pasiunea mea pentru cărți mai am una... machiajul! De fapt sunt make-up artist calificat și licențiat, cu o colecție impresionantă de pensule, pudre, rimeluri, farduri și bineînțeles rujuri! Conform ultimului recensământ aveam în jur de 40, dar la fel ca și în cazul cărților am pierdut de mult orice legătură cu realitatea. Dar să fiu sinceră în ultimul timp nu prea mi-am cumpărat rujuri, and I need new babies!
Cum urmăresc multe vloguri beauty, sunt mereu la curent cu ultimile noutăți în materie de make-up. Deci am hotărât să fac un top cu rujuri neobișnuite care urmează să intre în familia mea, din păcate șansele ca să le găsesc în Moldova sau România sunt așa de mici încât îmi pun speranța doar pe e-bay și amazon, ceea ce bineînțeles înseamnă că mă va costa transportul mai mult decât produsul.
5 Peel off lipstick

Am deja unul, dar ideea din spatele acestui produs mi se pare atât de interesantă încât ar fi păcat să nu-i ofer un loc aici. Dacă nu aveți inst…

Mostenirea Ucigasa

După ce văzusem o recenzie referitoare la această carte, mi-am dorit s-o citesc. Având un subiect haios şi original, aveam mari aşteptări de la ea.
În primul rând e o carte pentru copii de până la 13 ani şi de aceea e foarte uşor de citit, totuşi pentru personaje mi s-a părut dialoguri cam plastice.
Cartea a început tumultos, însă a încetinit pe parcurs ca să explodeze spre sfârşit, pot spune sincer că chiar dacă mă pricep la intrigii literare,dar spre sfârşitul acestei cărţi Jones  a aruncat peste mine o funie încâlcită şi m-a lăsat să mă descurc cu asta. De aceea mi-a plăcut extrem de mult finalul, detalii de pe parcursul cărţii pe care eu la moment nu dădeam doi bani brusc au devenit importante.
Ce mi-a mai plăcut e relaţia dintre Lorelii şi Ovid, mi-a amintit oarecum de relaţia mea cu fratele meu, nu că noi încercăm să ne omorâm între noi (încă). Felul cum încearcă cei doi să se omoare, fără vreun motiv întemeiat, e retardat de genial, sau... genial de retardat... mă rog, a-ţi în…